Cursus PowerPoint

Gepubliceerd op: 13 februari 2019 16:33

logo PowerPoint

Bibliotheek Katwijk biedt voor de zomervakantie nog een laagdrempelige cursus PowerPoint aan in de bibliotheek aan de Hoorneslaan. Op drie dinsdagochtenden leer je de beginselen van het maken van een mooie presentatie zodat jouw boodschap goed overkomt.

Wat komt er aan bod?

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie bijeenkomsten hoe je een PowerPointpresentatie in elkaar zet en opslaat op een USB-stick. Uiteraard leer je foto’s invoegen, mooie achtergronden maken en animaties invoegen. Altijd handig als je een presentatie op je club of vereniging wilt houden of je kind wilt helpen bij een spreekbeurt. Je krijgt een handleiding mee naar huis om alles op het gemak nog eens na te lezen.

Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders oefenen de cursisten de diverse vaardigheden op de laptops in de bibliotheek. Ook buiten de cursustijden kan er worden geoefend op de computers van de bibliotheek.

De cursus PowerPoint wordt op drie dinsdagochtenden in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven:

• Dinsdag 18 juni van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 25 juni van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 2 juli van 9.30 tot 11.30 uur

Meedoen?

De kosten voor de cursus PowerPoint (3 ochtenden) bedragen € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kun je terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek: Monique Kromhout (aanwezig op maandag t/m donderdag, te bereiken via tel. 071-4021983) of Vera van Duijn. Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.