Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters

Gepubliceerd op: 10 september 2019 14:00

Cursus Klik & Tik

Internet wordt steeds belangrijker. Informatie krijgen en zaken regelen: het gaat vaak via internet. Het is niet voor iedereen eenvoudig om de computer te gebruiken. Je kunt het in drie ochtenden in Bibliotheek Katwijk leren met de cursus Klik & Tik.

Klik & Tik

Bibliotheek Katwijk biedt voor beginners op internet de cursus ‘Klik & Tik, het internet op' aan. Klik & Tik is een makkelijk oefenprogramma.
De deelnemers leren:

•  omgaan met de computer en de muis
  •  informatie zoeken en vinden met Google
  •  e-mailen met bijlage, versturen en veilig werken met e-mail.

Deze basiscursus digitale vaardigheden bestaat uit drie ochtenden. Klik & Tik wordt gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan). Er is een apart leslokaal. Twee cursusleiders helpen de deelnemers in een prettige sfeer. Er kunnen tien deelnemers per cursus meedoen. Je kunt werken op je eigen tablet of op een tablet of computer van de bibliotheek.

Wanneer?

De cursus ‘Klik & Tik, het internet voor starters' wordt dit najaar twee keer gegeven. Elke cursus bestaat uit drie ochtenden. De data zijn:

• woensdag 2 oktober van 9.30 tot 11.30 uur
  • woensdag 9 oktober van 9.30 tot 11.30 uur
  • woensdag 16 oktober van 9.30 tot 11.30 uur

óf

• maandag 28 oktober 9.30 tot 11.30 uur
  • maandag 4 november 9.30 tot 11.30 uur
  • maandag 11 november 9.30 tot 11.30 uur.

Aanmelden

De cursus Klik & Tik kost € 15,- (voor drie ochtenden). Voor meer informatie: vraag naar Monique Kromhout in de bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, tel: 071-4021983. Aanmelden voor Klik & Tik kan aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier:
voor de woensdagen (2, 9 en 16 oktober)
voor de maandagen (28 oktober, 4 en 11 november).