Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters

Gepubliceerd op: 23 september 2017 11:19

Cursus Klik & Tik

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker voor je. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Een e-mail sturen of beantwoorden kunnen de meeste mensen wel. Toch is het nog niet voor iedereen even eenvoudig om de weg op internet te vinden. Je kunt het nu leren op de cursus Klik & Tik. Geef je snel op voor deze handige cursus van drie ochtenden in maart bij de bibliotheek.

Klik & Tik

Bibliotheek Katwijk biedt, speciaal voor starters, de cursus ‘Klik & Tik, het internet op' aan. Klik & Tik is een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma (www.klikentik.nl) waarmee beginners kunnen leren e-mailen en op het internet werken. Behalve een mailtje sturen, leer je onder meer hoe je iets kunt opzoeken met Google en hoe je een foto kunt meesturen met een e-mail. Maar er komen nog veel meer zaken langs.
Deze laagdrempelige cursus bestaat uit drie ochtenden en wordt gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. Er is een apart leslokaal beschikbaar. Twee geduldige en ervaren cursusleiders begeleiden de deelnemers in een prettige sfeer. Er kunnen maximaal tien deelnemers per cursus worden geplaatst. Iedereen kan zijn/haar eigen tablet meenemen maar je kunt ook de tablets en de computers in de bibliotheek gebruiken.

Wat en Wanneer?

Logo Klik & Tik

De cursus ‘Klik & Tik, het internet voor starters' wordt gegeven op:

• Dinsdag 5 maart van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 12 maart van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 19 maart van 9.30 tot 11.30 uur

Aanmelden

De kosten voor een cursus Klik & Tik (voor drie ochtenden) bedragen: € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kun je terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek, Monique Kromhout of Vera van Duijn, tel: 071-4021983. Aanmelden kan vanaf nu via de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.