Avondjeugdfilm mét popcorn

Gepubliceerd op: 28 november 2017 13:50

Jeugdfilm

Op een zomerse avond met elkaar een leuke jeugdfilm kijken terwijl je een handje popcorn tot je neemt. Dat gaan we doen in de Zomerbieb! Op donderdagavond 1 augustus om 19.00 uur starten we een superleuke musicalfilm voor 8 tot 80-jarigen. We maken er een gezellig samenzijn van in de Hoofdbibliotheek, met popcorn en een drankje. De toegang is gratis maar je moet wel vooraf een toegangskaart regelen.

Magische nanny

Londen ten tijden van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks krijgen, na een tragische gebeurtenis in de familie, opnieuw bezoek van de raadselachtige en magische nanny die haar unieke vaardigheden inschakelt om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. De perfecte super nanny maakt van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur. Haar vriend Jack, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Deze film wil je zeker niet missen!

Toegangskaarten

Deze avondfilm op donderdag 1 augustus vanaf 19.00 uur in de Hoofdbibliotheek kun je gratis bekijken. De film is voor iedereen in de leeftijd van 8 t/m 80 jaar. Engels gesproken en in het Nederlands ondertiteld. Er zijn 40 gratis toegangskaarten beschikbaar. Gratis kaarten zijn rechtstreeks hier te verkrijgen en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.