Doe mee aan de Art Bot Challenge!: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 28 februari 2018 13:03

foto Art Bot Challenge

Wie er zin heeft om een wedstrijdje te doen met zelfgemaakte robotjes, die zit goed op dinsdag 30 juli van 10.00 tot 11.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. We organiseren dan een heuse Art Bot Challenge. Kinderen van 7 jaar en ouder maken op deze ochtend een kunstzinnig robotje met onder meer behulp van een motortje. En de vraag is dan: welke robot maakt het mooiste kunstwerk? Er kunnen 12 kinderen meedoen aan deze spannende uitdaging dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meedoen aan de Art Bot Challenge

Art Bot Challenge

Deze zomer kun je in de bibliotheek kunst maken, maar dat doe je niet zelf. Je gaat tijdens deze workshop in de Makersplaets van de bibliotheek namelijk een kunstzinnig robotje in elkaar zetten met behulp van een motortje en knutselspullen. Laat je fantasie de vrije loop en maak je robot zo mooi mogelijk. In de Art Arena gaan de robotjes de strijd met elkaar aan. Welk robotje maakt het mooiste kunstwerk?

Er kunnen 12 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 7 jaar. Deelname: € 5,- per persoon (inclusief materialen) en na afloop mag ieder kind zijn/haar eigen robotje mee naar huis nemen. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.

Graag tot ziens op de Art Bot Challenge. Weer zo’n leuke activiteit in het kader van de Zomerbieb.