Resultaat 441 - 450 (van 512)

• Workshop: Borstelrobotjes maken Bekijk details

10 juni 2017

Dat wordt een supergave eerste dinsdagochtend van de zomervakantie met de workshop ‘Borstelrobotjes maken’ in de Hoofdbieb. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich inschrijven voor deze bijzondere knutselworkshop op dinsdag 17 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Wacht niet te lang met aanmelden want iedereen wil wel zo’n grappig borstelrobotje door het huis zien schuiven.

Bekijk details van Workshop: Borstelrobotjes maken

• Lekker voorlezen uit prentenboeken Bekijk details

10 juni 2017

Heerlijk voorgelezen worden: het ís en blijft een feestje. We gaan het deze zomer een paar keer doen. Schuif gezellig aan bij zo’n leuke voorleesactiviteit in de bieb voor jonge kinderen.

Bekijk details van Lekker voorlezen uit prentenboeken

• Marnick theater speelt gratis kindervoorstellingen Bekijk details

10 juni 2017

Genieten van een kindertheatervoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op donderdag 19 juli in de Hoofdbieb om 14.30 uur én in Bibliotheek Valkenburg in Het Dorpshuis om 16.00 uur. Het Marnick theater speelt de voorstelling ‘Kleine Haas en Grote Haas’ in de Hoofdbieb en de voorstelling ‘De Gruffalo’ in Valkenburg. Beide voorstellingen duren ongeveer 20 minuten en er is gratis inloop tijdens de openstelling van de bibliotheek.

Bekijk details van Marnick theater speelt gratis kindervoorstellingen

• Workshop 'Zeilen en varen' door Creakids Bekijk details

10 juni 2017

Altijd een feestje om aan mee te doen: een knutselworkshop door Creakids Katwijk. Op zaterdag 21 juli staat er van 10.30 tot 12.30 uur weer eentje op het programma van de Zomerbieb. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen hun hart ophalen bij deze creatieve workshop in de Hoofdbieb met als thema: zeilen en varen.

Bekijk details van Workshop 'Zeilen en varen' door Creakids

• Speurtocht boekenhelden met leuke prijsjes Bekijk details

10 juni 2017

In de Hoofdbieb en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever kun je van 30 juli t/m 11 augustus meedoen aan een leuke speurtocht met als titel ‘Boekenhelden’. Grote boekenhelden als Bob de Bouwer, Kikker, Vos en Haas, Winnie de Poeh en Jip en Janneke komen allemaal voorbij in deze speurtocht. Doe ook mee, word zelf een boekenheld en win ook nog eens een mooie prijs met deze speurtocht.

Bekijk details van Speurtocht boekenhelden met leuke prijsjes

• Workshop Collages maken voor volwassenen Bekijk details

10 juni 2017

Een bijzondere ervaring ís en blijft het om vanuit een stapel oude tijdschriften een waar kunstwerk in de vorm van een collage te maken. Al je creativiteit kun je in zo’n collage kwijt en met een verbluffend resultaat. Samen met kunstenares Lisette Hogewoning gaan volwassenen hier op dinsdag 14 augustus van 10.00 tot 12.30 uur mee aan de slag tijdens de workshop ‘Collages maken’ in de Hoofdbibliotheek. Merk zelf hoe leuk het is om zo’n persoonlijke collage te maken. Er kunnen 12 deelnemers voor de...

Bekijk details van Workshop Collages maken voor volwassenen

• Kom je racen tijdens het Mario Kart toernooi Bekijk details

10 juni 2017

Max Verstappen vindt het ook een té gek spel, alleen heeft hij er nu minder tijd voor. Maar in de zomervakantie zijn er genoeg kids in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te vinden die tijd hebben om de remmen los te laten gaan tijdens het Mario Kart 8 toernooi in de Hoofdbieb. Ben je in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en heb je zin in iets leuks, dan is dit spannende racetoernooi op dinsdagmorgen 14 augustus van 10.00 tot 12.00 uur echt iets voor jou.

Bekijk details van Kom je racen tijdens het Mario Kart toernooi

• Kidsworkshop: Houten wegwijzer maken Bekijk details

10 juni 2017

Altijd een topper om aan mee te doen: een knutselworkshop van Hippe Stippe. Op donderdag 16 augustus van 10.30 tot 12.00 uur geeft Petra van de Katwijkse webwinkel Hippe Stippe een onwijs leuke knutselworkshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in de Hoofdbibliotheek.

Bekijk details van Kidsworkshop: Houten wegwijzer maken

• Sing In voor baby's en peuters: kennismaken met muziek Bekijk details

10 juni 2017

De Muziekschool Katwijk verzorgt op woensdag 29 augustus twee kennismakingsbijeenkomsten van de cursus Muziek voor baby's/peuters in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Handig om even een kijkje te nemen op deze ochtend in de bieb want in september start de echte cursus in de Muziekschool. Kom een uurtje meedoen en ervaar hoe leuk de combinatie tussen jonge kinderen en muziek is.

Bekijk details van Sing In voor baby's en peuters: kennismaken met muziek

• Workshop Minecraft: Bouw een middeleeuws kasteel Bekijk details

9 juni 2017

De bibliotheek organiseert weer een leuke Minecraftochtend voor kinderen in de herfstvakantie. Zorg dat je erbij bent! Op dinsdag 22 oktober van 10.00 tot 12.30 uur geven we in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam een workshop Minecraft voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. We gaan in de workshop een middeleeuws kasteel bouwen, denk maar aan een soort Muiderslot maar dan in digitale legoblokjes.

Bekijk details van Workshop Minecraft: Bouw een middeleeuws kasteel

Paginanavigatie