Nieuws

Resultaat 401 - 410 (van 512)

 • Eerder dicht op 5 december Bekijk details

  3 augustus 2017

  Op woensdag 5 december sluiten, vanwege de Sinterklaasviering, de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg om 16.00 uur.

  Bekijk details van Eerder dicht op 5 december

 • Workshop: Handlettering Valentijnseditie Bekijk details

  3 augustus 2017

  Handlettering is helemaal hot en uitstekend in te zetten bij Valentijnsdag. Hoe leuk is het om je geliefde straks te verrassen met een eigen gemaakte Valentijnskaart. Daarom organiseert Bibliotheek Katwijk op zaterdagmiddag 9 februari van 14.00 tot 16.00 uur een romantische workshop Handlettering voor 16 jaar en ouder. Fleur Vooijs geeft deze creatieve workshop Handlettering Valentijnseditie in de Hoofdbibliotheek. Meld je snel aan!

  Bekijk details van Workshop: Handlettering Valentijnseditie

 • Gratis jeugdfilmmiddag in Dorpshuis Valkenburg Bekijk details

  1 augustus 2017

  Het is weer de eerste woensdag van de maand dus filmmiddag in Dorpshuis Valkenburg! Voor een vermakelijke film over de lievelingshond van de Britse koningin kunnen kinderen van zes jaar en ouder op woensdagmiddag 4 september aanschuiven in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3). Bibliotheek Katwijk en het Sportbedrijf organiseren dan een gezellige filmmiddag. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis dus kom gezellig meegenieten van deze onderhoudende animatiefilm met een grappig...

  Bekijk details van Gratis jeugdfilmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

 • Workshop 'Handlettering voor kinderen' Bekijk details

  28 juli 2017

  Handlettering is helemaal hot en uitstekend te combineren met het thema van de Kinderboekenweek ‘Vriendschap’.

  Bekijk details van Workshop 'Handlettering voor kinderen'

 • Knutselen en schminken op zaterdag Bekijk details

  28 juli 2017

  Zin in een leuke knutselactiviteit en schminken in de Kinderboekenweek? Op zaterdag 6 oktober zijn kinderen van harte welkom in de Hoofdbibliotheek en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

  Bekijk details van Knutselen en schminken op zaterdag

 • Vier je Dierendag mee? Bekijk details

  28 juli 2017

  Dierendag valt dit jaar in de Kinderboekenweek dus gaan we er iets leuks van maken. Bibliotheek Katwijk, Muziekschool Katwijk en het Natuurcentrum Katwijk hebben de handen ineen geslagen en nodigen kinderen vanaf 4 jaar uit om op donderdag 4 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur naar de Hoofdbibliotheek te komen. We vieren daar dan een uurtje Dierendag!

  Bekijk details van Vier je Dierendag mee?

 • Voorstelling kindertheater: 'Voor mijn allerbeste vriend' Bekijk details

  27 juli 2017

  Het is een goede traditie dat de bibliotheek in de Kinderboekenweek een leuke kindervoorstelling organiseert. Ook dit jaar is dat weer gelukt. Speciaal over het thema van de Kinderboekenweek 2018 ‘Vriendschap’ hebben wij een vrolijke, muzikale en interactieve voorstelling op het programma staan. Op zaterdag 6 oktober om 10.30 uur in het Dorpshuis in Valkenburg kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar genieten van de voorstelling ‘Voor mijn allerbeste vriend’ van Kindertheater deepdeep.

  Bekijk details van Voorstelling kindertheater: 'Voor mijn allerbeste vriend'

 • Damhertenbronst fotografiecursus in twee delen Bekijk details

  26 juli 2017

  Na de succesvolle fotografieworkshops van afgelopen zomer, staat er in oktober een gloednieuwe Damhertenbronst fotografiecursus met Menno van Duijn en Joost Bouwmeester in de bibliotheek geprogrammeerd. Dit is je kans om de theorie én de praktijk van het fotograferen van de damhertenbronst onder de knie te krijgen. Op maandag 8 oktober is er een theorieavond in de Hoofdbibliotheek en op zaterdag 13 oktober nemen beide fotografen de deelnemers mee naar de Amsterdamse Waterleidingduinen voor een praktijkochtend....

  Bekijk details van Damhertenbronst fotografiecursus in twee delen

 • Lezing: Koken met Karin (zonder pakjes en zakjes) Bekijk details

  22 juli 2017

  Culinair journalist en kookboekenschrijfster Karin Luiten, bekend van haar succesvolle kookboeken ‘Zonder pakjes en zakjes’ geeft op maandagavond 19 november om 20.00 uur een lezing met kleine proeverij in de Hoofdbibliotheek van Katwijk. Het wordt een vrolijke, interactieve avond met Karin die prima aansluit bij de campagne Nederland Leest met als thema: Voeding.

  Bekijk details van Lezing: Koken met Karin (zonder pakjes en zakjes)

 • Kidsworkshop 'Stokvriendje maken' Bekijk details

  21 juli 2017

  De knutselworkshops van Petra van de Katwijkse webwinkel Hippe Stippe (www.hippestippe.nl) hebben geen introductie meer nodig. Altijd een topper om aan mee te doen.

  Bekijk details van Kidsworkshop 'Stokvriendje maken'

Paginanavigatie