Resultaat 361 - 365 (van 365)

• Informatiebijeenkomst: Start leesclub geschiedenis

1 september 2015

Leest u graag boeken over de geschiedenis of verhalen die zich afspelen tegen een historische achtergrond? En vindt u het leuk om met anderen door te praten over een mooi boek over de geschiedenis dat u heeft gelezen? Die mogelijkheid én de kans om nieuwe mensen te ontmoeten (op anderhalve meter!) is er op zaterdag 17 oktober om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever met de informatiebijeenkomst: Start leesclub geschiedenis. Er is plek voor negen deelnemers. Reserveer vooraf wel uw gratis kaartje...

Bekijk details van Informatiebijeenkomst: Start leesclub geschiedenis

• Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters met een computer of tablet

29 juni 2015

Internet is niet meer weg te denken uit deze tijd. Toch is het gebruik van internet niet voor iedereen een een-tweetje, evenmin als e-mailen. En dat is jammer, want wie niet over digitale vaardigheden beschikt, heeft de kans buiten spel te komen staan. Hoe kun je nu bijblijven en zorgen dat je zelf op een eenvoudige manier de eerste stapjes leert zetten met mailen en internet gebruiken?

Bekijk details van Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters met een computer of tablet

• Workshop: E-books op de e-reader & tablet

22 juni 2015

Bibliotheekleden kunnen gratis via de bieb duizenden e-books lenen in allerlei genres. Dat klinkt niet alleen heel aantrekkelijk, dat ís het ook. Het is dan alleen wel prettig om te weten hoe een e-reader werkt en hoe je e-books op een e-reader en/of tablet zet. Precies op deze zaken wordt ingegaan tijdens de workshop E-books op de e-reader & tablet op donderdagochtend 6 oktober van 9.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Bekijk details van Workshop: E-books op de e-reader & tablet

• Gratis inloopspreekuur e-books bij Strandbieb

1 januari 2015

Of je nu op het strand ligt, of op de camping staat, in een kusthuisje of B&B logeert of gewoon in Katwijk woont, iedereen die lid is van een bibliotheek in Nederland kan gratis e-books lenen. Op zaterdag 18 juli tussen 11.00 en 13.00 uur is er een gratis inloopspreekuur in de Strandbibliotheek in Katwijk, speciaal bedoeld voor mensen met vragen over het lezen van e-books op de e-reader of op een tablet.

Bekijk details van Gratis inloopspreekuur e-books bij Strandbieb

• Gezamenlijke maaltijd en filmvoorstelling

21 juni 2014

Het activiteitenprogramma voor het najaar wordt in Bibliotheek Katwijk geopend met een gezellige maaltijd en een mooie film op woensdag 9 september. Belangstellenden kunnen om 18.30 uur in de Hoofdbibliotheek aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Verschillende heerlijke buitenlandse gerechten worden klaar gemaakt door vrouwen die afkomstig zijn uit verschillende landen. Na de gezamenlijke maaltijd volgt de filmvoorstelling.

Bekijk details van Gezamenlijke maaltijd en filmvoorstelling