Resultaat 331 - 333 (van 333)

• Workshop: E-books op de e-reader & tablet

22 juni 2015

Bibliotheekleden kunnen gratis via de bieb duizenden e-books lenen in allerlei genres. Dat klinkt niet alleen heel aantrekkelijk, dat ís het ook. Het is dan alleen wel prettig om te weten hoe een e-reader werkt en hoe je e-books op een e-reader en/of tablet zet. Precies op deze zaken wordt ingegaan tijdens de workshop E-books op de e-reader & tablet op donderdagochtend 6 oktober van 9.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Bekijk details van Workshop: E-books op de e-reader & tablet

• Gratis inloopspreekuur e-books bij Strandbieb

1 januari 2015

Of je nu op het strand ligt, of op de camping staat, in een kusthuisje of B&B logeert of gewoon in Katwijk woont, iedereen die lid is van een bibliotheek in Nederland kan gratis e-books lenen. Op zaterdag 18 juli tussen 11.00 en 13.00 uur is er een gratis inloopspreekuur in de Strandbibliotheek in Katwijk, speciaal bedoeld voor mensen met vragen over het lezen van e-books op de e-reader of op een tablet.

Bekijk details van Gratis inloopspreekuur e-books bij Strandbieb

• Gezamenlijke maaltijd en filmvoorstelling

21 juni 2014

Het activiteitenprogramma voor het najaar wordt in Bibliotheek Katwijk geopend met een gezellige maaltijd en een mooie film op woensdag 9 september. Belangstellenden kunnen om 18.30 uur in de Hoofdbibliotheek aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Verschillende heerlijke buitenlandse gerechten worden klaar gemaakt door vrouwen die afkomstig zijn uit verschillende landen. Na de gezamenlijke maaltijd volgt de filmvoorstelling.

Bekijk details van Gezamenlijke maaltijd en filmvoorstelling