Resultaat 21 - 30 (van 459)

• Cursus: Werken met het patiëntenportaal Bekijk details

14 oktober 2021

Steeds meer zaken in de zorg worden digitaal geregeld. In de coronatijd is dit alleen maar toegenomen. In drie cursussen helpt Bibliotheek Katwijk mensen op weg met het gebruiken van digitale zorg. De tweede cursus in deze serie is: ‘Werken met het patiëntenportaal’. In deze handige cursus op maandag 29 november van 9.30-11.30 uur in Bibliotheek Hoornes maak je kennis met het gebruiken van de patiëntenportalen huisarts en ziekenhuis.

Bekijk details van Cursus: Werken met het patiëntenportaal

• Avond met schrijver Ilja Leonard Pfeijffer: GEANNULEERD Bekijk details

12 oktober 2021

Ilja Leonard Pfeijffer heeft vandaag (15 november) zijn tour afgezegd. De dichter en schrijver komt dus niet op donderdagavond 18 november naar de gemeente Katwijk. De populaire schrijver Pfeijffer zou vorig jaar in de Boekenweek al in de bibliotheek komen vertellen over zijn werk en over de thema’s waar hij regelmatig over schrijft maar dit kon vanwege het coronavirus en de lockdownperiode geen doorgang vinden.

Bekijk details van Avond met schrijver Ilja Leonard Pfeijffer: GEANNULEERD

• Filmavond Plus met romantisch kostuumdrama: GEANNULEERD Bekijk details

11 oktober 2021

Genieten van een goede film en een lekker hapje. Die garantie staat voor de Filmavond Plus op woensdag 8 december om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek. Dit keer is gekozen voor een romantisch Amerikaans kostuumdrama uit 2019 naar het beroemde gelijknamig boek uit 1868 van Louisa May Alcott. Over vier zussen met grote ambities die allemaal op hun eigen manier omgaan met de liefde...

Bekijk details van Filmavond Plus met romantisch kostuumdrama: GEANNULEERD

• Hulp bij installeren CoronaCheck-app Bekijk details

23 september 2021

Wil je ook de CoronaCheck-app op je telefoon maar weet je niet precies hoe dat moet? Kom dan naar de computer-spreekuren in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan.

Bekijk details van Hulp bij installeren CoronaCheck-app

• Breiclub actief Bekijk details

2 augustus 2021

Vanaf woensdag 1 september wordt er weer wekelijks tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek een plekje ingeruimd voor een actieve breiclub onder leiding van de vrijwilligers Janny, Atie en Annelien. Welkom om gezellig aan te schuiven en uiteraard gebeurt dat op coronaveilige afstand.

Bekijk details van Breiclub actief

• Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Bekijk details

1 augustus 2021

Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig om een afspraak te maken? Kom naar het spreekuur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan.

Bekijk details van Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik

• Cursus Digisterker: leer werken met DigiD en websites van de overheid Bekijk details

1 juli 2021

Contact met de overheid gaat steeds vaker via internet: denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een uitkering, het verlengen van je rijbewijs en het regelen van je donorregistratie. Best lastig als je nog niet zo handig bent met internet. Met de cursus Digisterker leren de deelnemers hoe ze zaken met de overheid via internet snel en makkelijk kunnen regelen. De cursus bestaat uit vier lessen van twee uur. Ontwikkel jezelf en doe mee!

Bekijk details van Cursus Digisterker: leer werken met DigiD en websites van de overheid

• Cursus: Klik & Tik, het internet op Bekijk details

1 juli 2021

Internet is belangrijk. Online een iets bestellen, regelen of verkopen: je hebt er internet voor nodig. Maar hoe werkt het allemaal? En waar moet je op letten als je zaken regelt via internet? Je kunt het in vier ochtenden in Bibliotheek Katwijk leren met de handige cursus Klik & Tik.

Bekijk details van Cursus: Klik & Tik, het internet op

• Cursus: Veilig online Bekijk details

1 juli 2021

Let op fraude op internet! Je hoort allerlei verhalen over internetfraude, via onveilige websites, WhatsApp, sms of sociale media. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Dat leer je in de praktische cursus ‘Veilig online’, een cursus voor iedereen die veiliger wil internetten. De cursus bestaat uit twee ochtenden en wordt gegeven op maandag 16 én 23 mei van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Bekijk details van Cursus: Veilig online

• Gecertificeerd: Bibliotheek Katwijk heeft kwaliteit op orde! Bekijk details

24 juni 2021

Bibliotheek Katwijk heeft op 19 mei opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

Bekijk details van Gecertificeerd: Bibliotheek Katwijk heeft kwaliteit op orde!