Resultaat 21 - 30 (van 281)

• Workshop: maak je eigen Dokter Bibberspel

3 januari 2020

Nee, deze voorjaarsvakantie hoef je je echt niet te vervelen. Want wat te denken van meedoen aan de workshop ‘Maak je eigen Dokter Bibberspel’ in de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek. Onder leiding van Melissa Heijmans gaan kinderen vanaf 8 jaar op donderdagmorgen 27 februari van 10.00 tot 13.00 uur druk in de weer om hun eigen Dokter Bibberspel te maken door middel van nieuwe technieken met de computer en knutselen. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke ochtend.

Bekijk details van Workshop: maak je eigen Dokter Bibberspel

• Nieuwe cursus: Klik & Tik, het internet op

3 januari 2020

Internet is belangrijk. Online een reisje boeken, iets op Marktplaats verkopen: je hebt er internet voor nodig. Maar hoe werkt het allemaal? En waar moet je op letten als je zaken regelt via internet. U kunt het in vier ochtenden in Bibliotheek Katwijk leren met de cursus Klik & Tik.

Bekijk details van Nieuwe cursus: Klik & Tik, het internet op

• Filmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

3 januari 2020

Ga er maar weer lekker voor zitten! Op woensdagmiddag 4 maart organiseren het Sportbedrijf en Bibliotheek Katwijk in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg een filmmiddag. Op het programma staat een prijswinnende film voor kinderen van alle leeftijden. Vanaf 14.00 uur kunnen zij zich gratis laten verrassen door een heerlijke jeugdfilm gebaseerd op een boek van kinderboekenschrijfster Anna Wolz.

Bekijk details van Filmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

• Animatiefilm over speelgoed

3 januari 2020

Dat wordt weer een heerlijke filmmiddag op woensdag 4 maart vanaf 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Dit keer een animatiefilm over heimelijk echt levend speelgoed. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich gratis laten verrassen door wéér een heerlijk avontuur vol nóg meer geestige en slimme momenten met … ja, speelgoed.

Bekijk details van Animatiefilm over speelgoed

• Gratis inloopspreekuur e-books in Bibliotheek Rijnsburg

2 januari 2020

Iedereen die lid is van een bibliotheek in Nederland kan genieten van de mooiste e-books en luisterboeken. Via de online Bibliotheek heb je als lid van de bibliotheek toegang tot een breed aanbod e-books en luisterboeken, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. De online Bibliotheek heeft meer dan 25.000 e-books en zo'n 2.600 luisterboeken. Het aanbod wisselt, zodat je steeds verrassende titels krijgt. Hiervoor maken de bibliotheken afspraken met uitgevers over online uitlenen.

Bekijk details van Gratis inloopspreekuur e-books in Bibliotheek Rijnsburg

• Gratis inloopspreekuur e-books in bibliotheek Hoornes

Bekijk details van Gratis inloopspreekuur e-books in bibliotheek Hoornes

• Gratis inloopspreekuur e-books in Hoofdbibliotheek

Bekijk details van Gratis inloopspreekuur e-books in Hoofdbibliotheek

• Hoofdbibliotheek in 2020 dicht op vrijdagavond

5 december 2019

De Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam is per ingang van 2020 niet langer geopend op vrijdagavond. Op vrijdag 3 januari sluiten de deuren voor het eerst om 17.00 uur. De hoofdvestiging van Bibliotheek Katwijk blijft hiermee twee avonden open: bezoekers kunnen op dinsdag- en donderdagavond tot 20.00 uur terecht. Alleen de vrijdagavondopenstelling verdwijnt dus.

Bekijk details van Hoofdbibliotheek in 2020 dicht op vrijdagavond

• Breiclub actief op woensdagmiddagen

8 september 2019

Vanaf woensdag 4 september wordt er weer wekelijks tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek een plekje ingeruimd voor onze actieve breiclub. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Bekijk details van Breiclub actief op woensdagmiddagen

• Kindervoorstelling: Op wereldreis met Muisje Gijs

10 juni 2019

Op de laatste zaterdag van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Katwijk een superleuke kindervoorstelling in het atrium van de Burgt in Rijnsburg. Het thema van de Kinderboekenweek 2019 ‘Reis mee!’ staat centraal in deze vrolijke, muzikale en interactieve voorstelling over reizen, vervoer, samenwerken, zorgen voor elkaar en dieren. Op zaterdag 12 oktober om 10.30 uur kunnen kinderen van 4 t/m 9 jaar genieten van de voorstelling ‘Op wereldreis met Muisje Gijs’ van Kindertheater DeepDeep.

Bekijk details van Kindervoorstelling: Op wereldreis met Muisje Gijs