Nieuws

Resultaat 121 - 130 (van 512)

 • Tentoonstelling: Ontmoet Jouw Wilde Zelf! van Marleen Dijkdrent Bekijk details

  1 januari 2021

  Ontmoet Jouw Wilde Zelf! is een kunstproject van Marleen Dijkdrent dat tot eind september tijdens openingsuren in de Hoofdbibliotheek is te bewonderen. Het thema van haar schilderijen is de verbinding met natuur.

  Bekijk details van Tentoonstelling: Ontmoet Jouw Wilde Zelf! van Marleen Dijkdrent

 • Sintfilmmiddag in brasserie Het Dorpshuis Bekijk details

  1 januari 2021

  Woensdagmiddag 1 december zit je goed in de brasserie van Het Dorpshuis Valkenburg. Bibliotheek Katwijk zorgt dan voor een leuke Sinterklaasfilm om helemaal in de Sinterklaasstemming te komen. De film duurt iets langer dan een uur en kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom. We beginnen om 14.00 uur. De toegang is gratis maar je moet wel van tevoren een toegangskaart regelen via de kaartverkoop op website van de bibliotheek. Voor ouders is een coronatoegangsbewijs verplicht.

  Bekijk details van Sintfilmmiddag in brasserie Het Dorpshuis

 • Workshop: Gezondheid en zorg, regel het zelf op internet! GEANNULEERD Bekijk details

  1 januari 2021

  Hoe kun je zelf je gezondheidszaken makkelijk en snel regelen via internet? De bibliotheek helpt je om die mogelijkheid te ontdekken en te gaan gebruiken. De workshop ‘Je gezondheid en zorg: regel het zelf op internet’ helpt je goed op weg. Doe mee aan deze handige workshop in twee ochtenden: maandag 10 én maandag 17 mei van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

  Bekijk details van Workshop: Gezondheid en zorg, regel het zelf op internet! GEANNULEERD

 • Zomerverkoop afgeschreven materialen Bekijk details

  1 januari 2021

  Vlak voor de zomervakantie verkoopt Bibliotheek Katwijk de afgeschreven materialen. Vanaf vrijdag 2 juli t/m zaterdag 17 juli kunnen bezoekers van de bibliotheek weer lekker grasduinen tussen de materialen die niet langer tot de collectie van de bibliotheek behoren. Kom je slag slaan!

  Bekijk details van Zomerverkoop afgeschreven materialen

 • Workshop Tie dye: maak een t-shirt of tas: UITVERKOCHT Bekijk details

  1 januari 2021

  De bieb organiseert een gave creatieve activiteit in de Makersplaets voor kinderen die van kleur houden. In de workshop ‘Tie dye t-shirt of tas maken’ op dinsdagmiddag 17 augustus van 13.00 tot 14.30 uur ontwerpen kinderen van 8 t/m 12 jaar hun eigen t-shirt of tas. En reken maar dat ze daarna een echte blikvanger kunnen toevoegen aan hun kledingkast of tassenvoorraad. Wil je het zelf proberen, maar vraag je je af hoe je dat doet? Wij laten het je zien in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek!...

  Bekijk details van Workshop Tie dye: maak een t-shirt of tas: UITVERKOCHT

 • Ontmoet Dichters Online: een poëzieavond voor jou! Bekijk details

  1 januari 2021

  Ben je een echte poëzieliefhebber? Op donderdag 4 februari van 19.30 tot 21.00 uur staat er een mooi evenement op het programma: een online poëzieavond live vanuit het Bibliotheektheater in Rotterdam. Deze avond staat in het teken van voordrachten en interviews met verschillende dichters en je krijgt ook de kans om zélf vragen te stellen. Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. De bibliotheek trakteert jou op een avondje poëzie bij je thuis.

  Bekijk details van Ontmoet Dichters Online: een poëzieavond voor jou!

 • Gratis inloopspreekuur online Bibliotheek: GEANNULEERD Bekijk details

  1 januari 2021

  Iedereen die lid is van een bibliotheek in Nederland kan genieten van de mooiste e-books en luisterboeken. Via de online Bibliotheek heb je toegang tot meer dan 33.000 e-books en 4.400 luisterboeken. Het aanbod wisselt, zodat je steeds verrassende titels krijgt aangeboden. Voor vragen over hoe het lenen/lezen van e-books bij de bibliotheek nu precies in z’n werk gaat, organiseert Bibliotheek Katwijk regelmatig een gratis inloopspreekuur. Op zaterdag 15 mei kun je tussen 10.30 en 12.30 uur aanschuiven...

  Bekijk details van Gratis inloopspreekuur online Bibliotheek: GEANNULEERD

 • K&O-cursisten exposeren werk Bekijk details

  1 januari 2021

  Mysterieuze landschappen, treffende portretten en dromerige dorpjes…; vanaf 20 mei exposeren tien cursisten van de Volksuniversiteit van Katwijk in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Een verrassende expositie die tijdens de openingsuren van de bibliotheek gratis is te bekijken.

  Bekijk details van K&O-cursisten exposeren werk

 • Workshop: Programmeren met micro:bit (in 2 ochtenden) GEANNULEERD Bekijk details

  1 januari 2021

  Vervelen in de kerstvakantie? Dacht het niet. Wat te denken van de workshop micro:bit die in 2 ochtenden (op dinsdag 4 + woensdag 5 januari) in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek wordt gegeven. Van 10.15 tot 11.30 uur kunnen kinderen van 9 t/m 12 jaar spelenderwijs kennismaken met programmeren. Er kan van alles, maak bijvoorbeeld je eigen stappenteller. Welkom op deze leuke én educatieve activiteit in de bibliotheek.

  Bekijk details van Workshop: Programmeren met micro:bit (in 2 ochtenden) GEANNULEERD

 • Workshop snijplotter: maak een tas of telefoonhoesje UITVERKOCHT Bekijk details

  1 januari 2021

  Wist je dat in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk ook een snijplotter staat? Hoe leuk is het om met dit apparaat je eigen tas of telefoonhoesje te ontwerpen. Op dinsdagmorgen 17 augustus van 10.15 tot 11.45 uur kun je al je ontwerptalent inzetten bij de Workshop Snijplotter. Kinderen van 8 t/m 12 jaar maken hun eigen superhippe tas of telefoonhoesje. Leuk om mee te doen en je houdt er ook echt iets aan over.

  Bekijk details van Workshop snijplotter: maak een tas of telefoonhoesje UITVERKOCHT

Paginanavigatie