Nederland Leest

Beleef Nederland Leest in Bibliotheek Katwijk

In november staat de campagne Nederland Leest centraal in Bibliotheek Katwijk!

Het thema van de campagnemaand is dit jaar Oud worden, jong blijven. We organiseren uiteenlopende activiteiten rondom dit thema. Lees verder voor meer informatie over Nederland Leest en geef je op voor één van onze activiteiten.

Daarnaast krijgen bezoekers krijgen het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls van ons cadeau! Dit is een ontroerende roman; een prachtig gesprek tussen moeder en dochter, over een bijzonder verleden en vitaal ouder worden.

We verwelkomen je dus graag in de bibliotheek tijdens Nederland Leest!


Lezing Thom Hoffman

Acteur, fotograaf en auteur Thom Hoffman (bekend van o.a. Zwartboek) komt vertellen over zijn zoektocht naar de verborgen waarheid van het voormalig Nederlands-Indië. Hij schreef er het indrukwekkende boek Indië, betovering en desilussie over, dat vanaf 25 oktober in de boekhandels ligt. Kom op woensdag 16 november om 19.30 uur naar de Hoofdbibliotheek en geniet van deze primeur mét persoonlijke anekdotes.

Kom naar de lezing van Thom Hoffman

Inspiratie oud worden, jong blijven

Meer inspiratie

Voorleesclub de Verhalenkoffer

Bibliotheek Katwijk organiseert in samenwerking met het Welzijnskwartier de tweewekelijkse voorleesclub de Verhalenkoffer. Geniet u ook zo van verhalen en gedichten? En houdt u ervan om hierover in gesprek te gaan? Dan is de Voorleesclub iets voor u! We starten op dinsdagochtend 1 november om 10.30 in de Burgt in Rijnsburg.

Doe mee met Voorleesclub de Verhalenkoffer

Krijg het boek Mevrouw, mijn moeder cadeau

Yvonne Keuls: ‘Mijn moeder staat centraal in dit boek, dat zo prachtig aansluit bij het thema Oud worden, jong blijven. Ze weigerde naar een bejaardentehuis te gaan: ouder worden zou zij wel even op haar eigen manier doen. Er is geen groter goed dan waardig oud te mogen worden, op je eigen voorwaarden.’

— Bron: CPNB.nl