Werken of studeren in de bibliotheek? Wij zien je graag!

Ben je snel afgeleid wanneer je thuis werkt of studeert? Wist je dat de bibliotheek aan de Schelpendam werkplekken heeft waar je in alle rust kunt werken of studeren. Je hoeft zelfs geen lid te zijn van de bibliotheek om hier gebruik van te maken. Naast werkplekken beschikken wij ook over een aantal leestafels waar je gezellig met anderen een krant of tijdschrift kunt lezen.

De bibliotheek beschikt ook over verschillende faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. 

Faciliteiten

  • Ruime openingstijden
  • Gratis Wifi
  • Toegang tot printer en scanner
  • Vaste computers
  • Koffie en thee
  • Actueel assortiment kranten en tijdschriften
  • Voldoende stroompunten
  • Voldoende toiletten

Eigen laptop, tablet of smartphone
Werk je het liefst op je eigen laptop? Geen probleem, je kunt gratis gebruik maken van wifi.  

Werkplekken met computer
De bibliotheek beschikt ook over een aantal vaste computers waar je aan kunt werken. Leden van de bibliotheek kunnen hier het eerste uur gratis gebruik van maken. Na één uur worden er kosten in rekening gebracht van €1,- per uur. Niet leden van de bibliotheek betalen voor het gebruik van de vaste
computers €1,- per uur.

Kopiëren of printen
Even snel een kopietje maken van je paspoort of documenten printen? Ook dat is mogelijk in de bibliotheek. Zwart-wit printen of kopiëren kost €0,10,- per print en kleur kost €0,50,- per print.

Boeken, kranten en tijdschriften
Heb je even een momentje voor jezelf? Snuffel dan vooral tussen onze boeken, kranten of tijdschriften. Wij beschikken over een grote en actuele collectie boeken, kranten en tijdschriften.

Mocht je vragen hebben tijdens je verblijf in de bibliotheek dan staan er medewerkers voor je klaar die je graag helpen. Wat wil je nog meer?

Kranten en tijdschriften

In de bibliotheek is altijd wat te lezen! Aan de krantentafels kunt u op uw gemak een krant of tijdschrift van uw keuze lezen. De meest actuele exemplaren vindt u in de tijdschriftenkasten; oudere nummers van tijdschriften zijn per stuk te leen.