BoekStart

BoekStart

Is jouw baby al een Boekstartbaby? Maak je baby gratis lid van de bibliotheek en ontvang ook zo'n leuk cadeaukoffertje. 

Boekstart heeft ook een superleuk magazine boordevol tips over de nieuwste boeken, voorlezen en multimedia.

Wepboek

Op Wepboek vind je geanimeerde prentenboeken geschikt om te bekijken op pc, laptop en tablet. Ze zijn onderverdeeld in leeftijdscategori√ęen.

Animaties geschikt voor de leeftijd 2-3 jaar. De tekst is eenvoudig. Het verhaal richt zich op de belevingswereld van het kind en speelt zich af in het nu.

Animaties geschikt voor de leeftijd 3-4 jaar. De zinnen zijn kort. Het verhaal kan zich afspelen in het verleden of in de toekomst.

Animaties geschikt voor de leeftijd 4-5 jaar. Het kan een niet realistisch verhaal zijn, niet het echte leven. Waarbij de beelden de tekst verduidelijken.

Boekennieuws

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

Digitale Prentenboeken

Bekijk hier de digitale prentenboeken van de Schooltv Beeldbank.

 • Coole Koen Bekijk details

  Prentenboek over cavia Koen die in een rolstoel zit. PoePoe en NouNou maken kennis met cavia Koen. Koen zit in een rolstoel. Ze doen een wedstrijd wie het snelste is.

  Bekijk details van Coole Koen

 • Een zaadje in de wind Bekijk details

  De zaadjes gaan op reis. Zonder koffers of spullen, maar met de wind! Het kleinste zaadje wordt de grootste bloem. Mensen en vogels komen in de zomer op bezoek: zo'n mooie bloem hebben ze nog nooit gezien!

  Bekijk details van Een zaadje in de wind

 • Benno is nooit bang Bekijk details

  In dit filmpje is de geanimeerde versie van het prentenboek 'Benno is nooit bang' te zien. Dit filmpje gaat over competitie, schaamte en vriendschap.

  Bekijk details van Benno is nooit bang

Bereslim

Interactieve animatiefilms van bekende prentenboeken voor kinderen van 2 tot 7 jaar.

bereslim

Word gratis lid

Wist je dat je tot 18 jaar gratis lid bent van de bibliotheek? Inschrijven kan in de bibliotheek met het inschrijfformulier of een geldig legitimatiebewijs of via internet.

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Regelmatig op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van uw bibliotheek? Dat kan via onze gratis nieuwsbrief. De digitale nieuwsbrief verschijnt 10x per jaar. Deze bevat actuele info van en over de bibliotheek, leuke titels en interessante internetsites.