BiebPanel

Uw mening telt

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers doen wij een aantal keer per jaar een onderzoek. En u kunt daaraan meedoen. Als bibliotheek vinden wij het belangrijk wat uw mening is over verschillende onderwerpen die te maken hebben met onze dienstverlening, assortiment, inrichting en activiteiten.


Ieder onderzoek heeft een eigen thema. Als u wilt kunt u meedoen met deze onderzoeken om zo ook mee te denken aan te toekomst van de bibliotheek. Aan de hand van de resultaten van de onderzoeken kunnen wij waardevolle verbeteringen doorvoeren in onze dienstverlening.

Resultaten

Sinds 2017 is de opzet van Biebpanel iets veranderd en zijn we naar 6 onderzoeken per jaar overgegaan. Deze onderzoeken zijn onder te verdelen is drie varianten

  1. Regulieren onderzoeken
    Dit zijn de reguliere onderzoeken die ieder jaar worden gehouden onder de Biebpanel leden. Van de vier onderzoeken per jaar zijn dat er sinds 2017 nog maar
  2. Landelijke doelgroeponderzoeken
    Dit zijn twee onderzoeken die niet binnen BiebPanel plaatsvinden maar onder specifieke doelgroepen. Dit zijn onderzoeken op landelijke niveau
  3. Flitspeilingen
    Het gaat hier om twee beknopte peilingen dat onder de BiebPanel leden wordt gehouden. Er wordt een korte vragenlijst uitgestuurd met enkele vragen over een actueel onderwerp.

Alle onderwerpen van alle bovenstaande onderzoeken worden in overleg met alle bibliotheken die zijn aangesloten bepaald.

Resultaten

Vragen over BiebPanel?

Heb je vragen over BiebPanel, stel ze gerust. Klik hieronder voor de contactpagina of mail ons via helpdesk@biebpanel.nl.

Contactpagina BiebPanel