• Muziekweb

  De Centrale Discotheek Rotterdam heeft de grootste muziekcollectie van Europa. Op de website muziekweb.nl biedt de Centrale Discotheek Rotterdam de service LeenDirect aan, speciaal voor leden van de bibliotheek! Met deze service kunt u via internet 24 uur per dag, 7 dagen per week cd's, lp's en muziekdvd's aanvragen en laten versturen naar uw bibliotheek.

 • Aanmelden

  U kunt alleen van deze service gebruikmaken als u lid bent van de bibliotheek. Aanmelden is gratis, u kunt dit doen via de website van de bibliotheek of via muziekweb.nl. Aangevraagde materialen kunt u ophalen in de bibliotheekvestiging van uw keuze.

 • Tarieven

  Voor cd's die u aanvraagt via LeenDirect betaalt u € 2,50 voor een enkel cd en € 3,50 voor een dubbel cd. Voor muziek-dvd's betaalt u € 5,00 voor een enkele dvd en € 7,50 voor een dubbel dvd. Let op: als u de aangevraagde materialen niet ophaalt, worden de leveringskosten wel in rekening gebracht.

Muzieknieuws

 1. Basiscollectie klassiek: Pinksteren

  Pinksteren is het feest van de Heilige Geest, door Jezus aan zijn leerlingen beloofd tijdens zijn afscheid (Hemelvaart). Feitelijk markeerde deze belofte het begin van de christelijke kerk. In het christelijke...

  15 mei 2018

  Bekijk details van Basiscollectie klassiek: Pinksteren

 2. Glenn Branca's gitaarsymfonieën

  Bij het woord symfonie zullen de meeste mensen denken aan een klassiek orkest, met strijkers, blazers en eventueel wat pauken. En dit is niet zo gek: de meeste symfonieën van grootheden als Haydn, Mozart...

  15 mei 2018

  Bekijk details van Glenn Branca's gitaarsymfonieën

Meer muzieknieuws

Mogelijk gemaakt door: Muziekweb

Tijdschriften

Nieuwe Albums