Ontmoet schrijvers online

Vanwege de coronamaatregelen is het momenteel een stuk lastiger voor schrijvers om fysiek een bibliotheek te bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Zo vindt 26 november vanuit Bibliotheek Kawijk de online ontmoeting plaats met schrijfster Susan Smit. 

Ontmoet Schrijvers Online

Ontmoet Schrijvers Online is een wekelijkse serie online interviews met schrijvers, georganiseerd door bibliotheken en Probiblio. Gedurende een aantal weken kan het publiek verschillende schrijvers via een webinar ontmoeten en vragen stellen. Elke week organiseert een andere bibliotheek uit Zuid-Holland Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen.
Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 5 tot 26 november iedere donderdagavond plaats tussen 19.30 en 20.30 uur. Iedereen kan deelnemen aan de webinars.