Zoals jullie weten zijn er plannen om de bibliotheek en muziekschool onder één dak te brengen. Het wordt een bruisende en prettige verblijfplaats voor onder meer ontmoeting, leren, lezen, muziek maken en studeren. We willen hier gaan samenwerken met diverse partners. Behalve de bieb en de
muziekschool komen er hoogstwaarschijnlijk twee boekwinkels, de VVV en een gezellig horeca gelegenheid. Het wordt een plek waar iedereen welkom is.

Op dit moment is een architect schetsen aan het maken over hoe de nieuwe bieb en muziekschool er uit kan gaan zien. Daarom hebben wij de afgelopen weken aan de gasten van de bibliotheek en muziekschool gevraagd wat zij graag zouden willen zien of doen in hun nieuwe bieb en muziekschool.  Wij vinden de mening van iedereen belangrijk.

We hebben een overweldigend aantal reacties ontvangen. En dat laten we de komende weken graag dagelijks zien via Facebook en Instagram. Alle reacties zijn ook naar de architect gestuurd, die gaat kijken of er nog leuke nieuwe ideeën tussen zitten die hij in zijn plannen kan meenemen.

Zodra de architect klaar is met het ontwerp zullen wij dat hier met jullie delen. Meer informatie over hoe en wanneer volgt op een later tijdstip. Kijk regelmatig op deze pagina voor de actuele stand van zaken.

Mocht je zelf nog suggesties hebben dan kun je dit natuurlijk nog kenbaar maken. Je kan dit doen door een mail te sturen naar: info@bibliotheekkatwijk.nl of natuurlijk via Facebook en Instagram.

Wij kijken uit naar een toekomst met de bieb en muziekschool onder één dak!

Mijn bieb & muziekschool onder één dak

Ruben; ‘Een kleine studio waar je professioneel muziek kunt opnemen, dat zou vet zijn!’

Onze bieb & muziekschool onder één dak

Silvia; Een gezellige speelhoek voor wachtende broertjes en zusjes tijdens de muziekles.’

Mijn bieb & muziekschool onder één dak

Manon; ‘Ik durf het bijna niet te vragen, maar een amfitheater zou een verrijking zijn’.

Onze bieb & muziekschool onder één dak

Anette wil graag een leuke, aparte en veilige kinderhoek in de nieuwe vestiging.

Mijn bieb & muziekschool onder één dak

Leen van der Plas; ‘Afspreken in de bieb wordt nog leuker als er koffiecorner met goede koffie komt.’

Onze bieb & muziekschool onder één dak

Atika; ‘Een rustige plek waar schrijvers lezingen kunnen houden, dat zou mooi zijn.’