Brei-ochtend

Gepubliceerd op: 3 augustus 2015 10:00

Brei-ochtend in de Hoofdbibliotheek

Aansluitend op de actie Heel Katwijk Breit van het Natuurcentrum Katwijk, is er in de Hoofdbieb om de week op woensdagochtend gelegenheid om samen gezellig te breien, handwerken, haken, borduren of punniken. Kom langs in de bibliotheek, schuif aan bij Atie en Janny (met spinnewiel en schapenwol) en brei mee aan de wedstrijd of gewoon voor jezelf.

Heel Katwijk breit

Tijdens de actie Heel Katwijk Breit zijn zoveel mogelijk Katwijkers, jong en oud, opgeroepen om samen een trui, sjaal of muts te breien. De langste sjaal, origineelste muts en mooiste trui worden beloond met mooie prijzen. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 10 februari 2017, op nationale Warme Truiendag. Dan komen al die gebreide sjaals, mutsen en truien ook goed van pas!

Data

Iedereen die zin heeft, kan om de week op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur aanschuiven bij het breigezelschap in de hoofdbieb. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Zet de volgende data gerust in de agenda: wo. 25 januari en 8 februari.